Oktatás‎ > ‎Tanáraink‎ > ‎

Kozma Kriszta


KOZMA KRISZTA -
AUTOGÉN TRÉNING
Az ELTE pszichológia szakán tanultam, majd a Kheiron Transzperszonális Pszichológiai Tanácsadóban lettem gyakornok. 2007-ben kezdtem el tanulni az autogén tréninget a központ vezetőjétől, Orosz Katalintól, majd a haladó tanfolyamot is elvégeztem. Az ott kapott szemléletet továbbviszem, a szellemi műhellyel azóta is kapcsolatban állok.

Ennek jegyében fontosnak tartom az ember testi, lelki és szellemi természetének integratív megközelítését és a belső, önismereti úton való folyamatos haladást.

Később elvégeztem az autogén tréning 100 órás kiképző tanfolyamát a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél. Magam immár tizedik éve gyakorlom a módszert, amelytől harmóniát, jól-létet, érzelmi-szellemi felismeréseket, változást és teljesebb életet kaptam.

Mivel ez az orvosi alapokon nyugvó relaxációs módszer az egyik legegyszerűbben megtanulható és leghatékonyabban alkalmazható technika a mindennapi stressz önálló kezelésére, életfeladatomnak tartom, hogy ezt a tudást minél több embernek átadjam egy egészségesebb és együttműködőbb társadalom reményében. 


Comments